Ingen vei tilbake.

Det har vært mye,- MYE jobbing, men endelig er prosjektet mitt i boks, og det er ingen vei tilbake. Jeg har ikke hatt tid eller ro i kroppen til å skrive et eneste blogginnlegg på flere uker. Meningen var å ta dere med underveis, men der stoppet det opp, selv for meg. Når man skal gjøre absolutt alt selv, tar det tid, og jeg har følelsen av å ha jobbet døgnet rundt til tider. Det finnes mange gode maler å jobbe ut ifra, men alt skal tilpasses, og for å få det slik jeg ville ble det testing, testing og mere testing. Her gjaldt det å være tålmodig. Jeg har flere ganger vært så frustrert at jeg har være nære ved å kaste PC´n i veggen.

Lune skjerf
Lune skjerf

Men,- har det vært givende? Å ja. Det er en utrolig deilig følelse å se resultatet av alt arbeidet. Litt stolt er jeg også.
Barelekkert.no er et resultat av drømmen om å starte noe eget, trangen til å utfordre meg selv, frustrasjonen over å være arbeidssøker og ønske om å formidle tanker og ideer, eget design samt tilbehør av høy kvalitet ut til dere.

Lekre armbånd
Lekre armbånd
Lekre vesker
Lekre vesker

Fokuset i nettbutikken vil i hovedsak starte med tilbehør som deilige skjerf, lekre smykker, flotte vesker og hansker. Er det noe du savner i nettbutikken vil jeg gjerne vite det, så send meg en melding 🙂 Utvalget vil være i konstant utvikling.
Det viktigste av alt: Jeg vil at du skal bli fornøyd.
Det blir bare lekkert.

Varme hansker
Varme hansker
Tagged , , , , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese