Spennende trender for vår/sommer sesongen

Jeg er våryr, og med en ny sesong i horisonten er det på tide å oppdatere garderoben med nye spennende trender for vår/sommer sesongen! Våren og sommeren bringer med seg en herlig blanding av farger, mønstre og stiler. Da jeg var yngre…var det tydelig føringer på hva som var inn eller ut en sesong. Slengbukser det ene året, smale bukser det neste, og når det gjaldt farger, var det absolutt ikke lov å blande rødt og rosa! Moten har gått noen steg videre etter det, og nå er nesten alt lov. Det viktigste er at du finner din stil, dine farger, og er tro mot det. Motehusene kommer hver sesong med nye visninger. Noen detaljer går igjen hos flere designere, men hvert motehus har også sin stil. Det gjør det også lettere for deg å finne frem til det du liker. For meg er disse visningene en utrolig inspirasjon. Uansett om du liker det minimalistiske, maksimalistiske, farger, eller nedtonet – bli med og la deg inspirere.

1. Pastellperler:

  • Pastellfarger har gjort et triumferende comeback på catwalken, og vil fortsette gjennom våren og sommeren. Myke rosatoner, delikate lavendel og himmelske blå nyanser vil prege både klær og tilbehør, og gi en følelse av letthet og friskhet til antrekkene våre. Men for all del, er du som meg, glad i sterkere farger er ikke det feil.

2. Blomsterprakt:

  • Blomstermønstre er en klassiker for våren og sommeren, og denne sesongen tar de en dristig vri. Store, abstrakte blomstermotiver i livlige farger pryder alt fra kjoler til skjørt og bluser, og gir en følelse av liv og energi til antrekkene våre.

3. Bærekraft i fokus:

  • Bærekraftige materialer og design har blitt en sentral del av moteverdenen, og dette gjenspeiles tydelig i vår/sommer 2024-trendene. Velg plagg laget av naturlige materialer som bomull, viskose og lin, eller gå for vintage-funn som gir en unik og miljøvennlig stil.
  • Her på berget elsker vi hvitt, og for mange er nedtonede jordfarger er tegn på naturlig og bærekraftig mote.

4. Retro:

  • Retroinspirerte stiler fortsetter å være et populært. La nostalgien spire, gjør en reise tilbake i tid og la deg inspirere av tidligere tiår for en unik og personlig stil.

Vårnyhetene er på vei inn i alle butikkene nå. Ta en titt her på hva varen har å by på: https://barelekkert.no/produktkategori/nyheter/

Husk – Den beste moten er den som gjenspeiler din unike personlighet. Det er bare lekkert!

Tagged ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese