Om Barelekkert

Barelekkert er et resultat av drømmen om å starte noe eget, trangen til å utfordre meg selv, frustrasjonen over å være arbeidssøker og ønske om å formidle tanker, ideer, og varer i lekkert  design ut til dere.
Med interesse for klær, mote og tilbehør samt en kremmer i maven, var det ikke til å unngå at barelekkert til slutt så dagen lys i starten av 2017, da i en litt annen form. Tanken er å være en nisjebutikk som plukker ut varer  du ikke finner over alt. Her skal du finne tilbehør som lekkre vesker, hansker, skjerf og smykker. Nå utvider vi også gradvis med  dametøy som undertøy, natt-tøy, silketopper, kjoler, ponshoer og cardigan i cashmere. Målet er at du skal finne det lille ekstra. Vi fokuserer på kvalitet. Det betyr: vi skal ikke være billigst, heller ikke dyrest. Du skal være trygg på at du betaler riktig pris for varen du kjøper. Er det noe du savner i butikken, ikke nøl med å gi meg et hint. Her er det plass til alt som er lekkert 🙂

Jeg har alltid likt å pynte meg. Elsker vesker og sko i forskjellige farger. Smykker og skjerf har det også blitt en del av, og skjerf i en eller annen fasong bruker jeg nesten hver dag, noen ganger isteden for smykker.
Vi blir aldri for gamle til å pynte oss. Litt forfengelige synes jeg man skal være uansett alder. En BH som sitter perfekt, noen smykker og en lekker veske eller skjerf. WOW – selvtillitten øker flere hakk.

Finner du noe på Barelekkert.no som løfter antrekket ditt til nye høyder har jeg nådd mitt mål.

Det viktigste av alt: Du skal bli fornøyd.
Det er bare lekkert.


Barelekkert.no

    Kristin Røvde Hagen

    Utvikler av barelekkert.no

    Kristin Røvde Hagen
    Daglig leder

Sitater:

You can be georgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life

-Coco Chanel-

A woman is never sexier than when she is comfortable in her clotes

-Vera Wang-
X