En fargeglad vinter

Kalenderen sier november. En måned mange synes er trist og grå. Det er mørkt, vått og det begynner å bli kaldt. Vi pakker oss inn i varme plagg, og heldigvis, DU trenger ikke være trist og grå.
Denne høsten bugner det av deilige farger å pakke seg inn i. I tillegg til de mer tradisjonelle fargene som blått, grønt, brunt og burgunder, finnes delikate rosatoner, duse plommefarger, rødt, blått i flere varianter og deilig hvitt.

Forskjellige farger
Forskjellige farger

Ikke vær redd for å bruke litt farger. Farge på tilbehøret kan sprite opp ethvert antrekk, og kanskje blir du lysere til sinns også.
Skjerf i ull er alltid en vinner og holder deg varm selv på de kaldeste dagene. Og du, ikke glem hendene. Har du et par hansker i vesken, er fingrene reddet.

Fine skjerf
Fine skjerf

Alt ettersom hvilken type du er kan du velge mellom sterke høstfarger eller duse vintertoner. Skjerf og hansker trenger ikke å være i samme farge som jakke eller kåpe. Finn en farge som fremhever øynene dine, tar opp og tydeliggjør en fargetone i kåpen, eller en komplementærfarge som forsterker fargen i resten av antrekket.
Uansett, prøv deg frem, vær litt vågal, og gå vinteren varmt i møte.

Hansker og skjerf i fine farger
Hansker og skjerf i fine farger

Ta gjerne en titt i butikken, og se om det er noe du liker.
Det er bare lekkert.

Tagged , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese