Finn din favoritt – Se her for sommerens bademote

Sommeren nærmer seg, og vi vet alle hva det betyr – tid for å finne frem det perfekte badetøyet! Enten du planlegger å tilbringe late dager ved sjøen, på stranda eller ved bassengkanten, så har vi akkurat det du trenger for å føle deg både stilig og komfortabel. La oss dykke ned i årets bademote, og sjekk ut våre nyeste kolleksjoner fra Empreinte og Marc & Andre.

Empreinte: Eleganse og Perfeksjon

 • Design og kvalitet: Empreinte er kjent for sitt sofistikerte design og uslåelige kvalitet. Denne sesongen kombineres grafisk enkelhet og sensualitet til å lage en kolleksjon full av stil og femininitet.
  Empreintes høye standarder kjennetegnes ved:
  • 1- et utvalg av førsteklasses europeiske materialer
  • 2 – en indre struktur for optimal komfort
  • 3 – korsett-identisk skreddersøm
  • 4 – en løfteeffekt
  • 5 – uovertruffen støtte
 • Deilige Farger og Mønstre: Lek deg med farger. Empreinte byr på en palett av levende farger som oransje, grønn, blått samt intrikate mønstre som gir en følelse av luksus og raffinement.
 • Perfekt Passform: Med fokus på komfort og støtte, sørger Empreinte for at du føler deg trygg og komfortabel uansett aktivitet. Deres bøyler og passform gir ekstra støtte uten å gå på kompromiss med stilen.
 • Detaljer som Teller: Små gulldetaljer, knapper, fine stropper og diskrete utskjæringer gir en touch av eleganse som gjør hvert plagg unikt.

Marc & Andre: Moderne og Lekent

Marc & Andre har alltid vært kjent for sine innovative og moderne design, og årets kolleksjon er intet unntak. I sommerens badetøy finner du alt fra klassiske silhuetter til trendy nyheter som virkelig setter standarden for sesongens bademote.

 • Blomster og Tropisk Inspirasjon: Marc & Andre er glad i blomsterprint og tropiske mønstre så her finner du garantert noe gøyalt.
 • ZEN ENERGY: I år har vi tatt inn modeller fra serien ZEN ENERGY. Her finner du deilige nøytrale farger som skal symbolisere balanse og ro i sinnet, i elegante modeller.
 • Mix og Match: En av de beste tingene med badetøy er muligheten til å mikse og matche forskjellige topper og underdeler. Lag din egen unike stil ved å kombinere ulike mønstre og farger.

Våre Favoritter

Badetøy Cosmic fra EMPREINTE

Empreinte Cosmic:
Tidløs eleganse med en moderne vri og med en vakker illusjon av små perler. Detaljer langs kantene i gull definerer figuren. Med sin elegante og perfekte passform er denne serien et must-have for sommeren.

Badetøy Sunrise Glow & Andrè

Marc & Andre Sunrise Glow: SUNRISE GLOW henter inspirasjon fra fargepaletten til den stigende solen, og lyset som reflekteres på vannet. Denne badedrakten er både leken og stilfull, med sin illusjon av stjernedryss og flatterende snitt.

Badedrakt med glidelås fra Marc & Andrè

Marc & Andre Sunrise Zipper: Er du glad i sport og basseng er denne favoritten med glidelås et must. Badedrakten har innebygd cup og støttende elastikk under bysten. Modellen er foret, har silikon-glidelås i front, og materiale er ekstra resistent for klor og UV stråling.

Tips til hvordan du velger det perfekte badetøyet

 1. Kjenn din kroppstype: Velg snitt og stil som fremhever dine beste trekk.
 2. Tenk på komfort: Sørg for at badetøyet gir god støtte og er behagelig å ha på, spesielt hvis du planlegger å være aktiv.
 3. Prøv noe nytt: Ikke vær redd for å eksperimentere med farger og mønstre – sommeren er den perfekte tiden for å prøve noe litt utenom det vanlige!

Kom innom vår nettbutikk og utforsk vår fantastiske kolleksjon av badetøy fra Empreinte og Marc & Andre.
Gjør deg klar for en sommer full av sol, sjø og stil! Det er Bare lekkert🌞🏖️🌺

Tagged

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese