Høstens innkjøpsuke

For en begivenhetsrik uke. Dette har vært en av de store innkjøps-ukene som er i løpet av året. Det er møter med leverandører, spennende varer å se på, noe også for omgående levering slik at høsten kan spikres frem mot Jul. Ikke minst får man en ide om hva som skjer til våren. Hadde bare budsjettet vært større 🙂 

Vesker i flotte farger

Det kommer inn mye nytt, og jeg gleder meg vilt til å vise frem alle produktene. Prøver å finne noe for enhver smak, både når det gjelder farger, og stil. Håper bare dere blir like entusiastiske som meg. Høsten bringer som regel alltid med seg brunt og beige, men denne høsten er det også lov til å leke seg med farger. Hurra!

valgets kval

Her er jeg på besøk hos Executive gifts og C-collection hvor to entusiastiske damer (Britt og Lene) viser frem smykker, lekre vesker, poncho og fargerike skjerf. Og ja, da blir det vanskelig å velge.

Lekre nattkjoler

Her er en smakebit fra enda en ny leverandør, KAMA, som har de deiligste nattkjoler, og en liten smakebit kommer allerede i høst 🙂

Kristin deler opp reinsdyr

Etter å hatt full fokus på innkjøp noen dager er det mange inntrykk som skal fordøyes, og jeg så frem til en rolig helg. Den gang ei. I dag kom et reinsdyr dumpende ned på kjøkkenbenken, og jeg hopper inn i øvelsen “ Kristin gjør noe hun ikke kan“ Jeg har delt opp reinsdyr et par ganger før, skal innrømme det, men det blir som å starte på nytt hver gang. Bare å Google: hvordan dele opp reinsdyr,- og belage seg på timer med oppdeling. Men reinsdyrstek, viltsaus, og god rødvin – det gleder jeg meg til.

Det er bare lekkert.

Tagged , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese