Grynder-reise

Sitter med en tekopp i fanget og tenker igjennom et begivenhetsrikt år. Forrige oktober hadde Barelekkert 1 års jubileum. Det er nesten så jeg må klype meg i armen. Har jeg virkelig turt dette. Det har vært slitsomt men morsomt, og utrolig inspirerende å se hva man kan få til, så litt stolt er jeg også, hvis det er lov.. 🙂 Det har vært oppturer og nedturer, tomme lommer og søvnløse netter. Men jeg har aldri gitt opp!

Har det kostet penger? Ja, alt jeg har og mere til. Men hvis ikke jeg er villig til å satse egne kroner, hvem vil tro på meg da?
Tar det tid? Selvfølgelig, men det er tid investert i masse ny kunnskap og egen utvikling. Jeg angrer ikke. Reisen min er langt fra over, den har bare så vidt begynt, og jeg elsker det. Hvor Barelekkert er om noen år vil bare fremtiden vise.

Jeg er evig takknemlig til alle som har støttet meg, også de som ikke har vært så positive. Det er alltid noen som «i beste mening selvfølgelig» prøver å fortelle at jeg gjør en stor feil, kaster penger ut av vinduet, og kommer til å drukne i arbeid. Jeg hører ikke på det øret – jeg skal få det til! 🙂

Paraply fra Pasotti
Paraply fra Pasotti

Jeg utvider steg for steg og utforsker nye produkter.
I Høst ble sortimentet utvidet med disse utrolige paraplyene fra Pasotti, og når det snødde som verst i januar kom en ladning med badetøy på døren. Snart kommer også en ladning med silkekjoler.

Badetøy fra Marc & Andre
Badetøy fra Marc & Andre

Det er bare lekkert!

Tagged , , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese