Frisk opp garderoben med fargerike bluser

Frisk opp garderoben med fargerike bluser. Farger er gøy, og farger gir energi. Er du bevisst på dette kan du med små grep få verdens sprekeste høstgarderobe. La deg inspirere av våre fargerike bluser fra Emily Fan Den Bergh.

SKJORTEBLUSER FRA EMILY FAN DEN BERGH

Er du ute etter en ny bluse? Spreke farger er kjennetegnet til det tyske kvalitetsmerke Emily Fan Den Bergh. I tillegg finner du ofte en fiffig detalj langs side-sømmen, kragen eller mansjetten. Har du ikke prøvd disse blusene enda har du noe å glede deg til. Variasjonene er store og du kan velge mellom forskjellig print fra paisley til dyreprint og mer grafisk design. Du vil garantert finne noe som passer din stil.

Emilybluser finner du til alle anledninger. Disse er like fine til jeans som til et mer formelt antrekk. Få med deg detaljene som er i spreke kontrastfarger. Bruk blusen til bukser eller skjørt, på jobb, fritid eller fest.
Blusene kommer enten i 100 % bomull, eller en deilig viskosekvalitet.

Vær litt vågal og lek deg med farger. Bruk blusene som et statement-plagg, eller bruk en blazer/cardigan over hvis du synes det blir litt mye. Uansett, ved å bruke farger vil du fremstå selvsikker og uredd.

Tagged ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese