Endelig et jobbintervju, og nye strikkeprosjekter.

I dag har jeg vært på et etterlengtet intervju. Spørsmålet er om jeg får jobben. Uansett er det en deilig følelse å vite at noen synes CV´n min var interessant. Er litt happy i dag kjenner jeg..
Planene om å starte noe for meg selv er absolutt ikke lagt på is, men man blir ikke rik av å være arbeidssøker. Hadde jeg fått jobb, får bare mine egne planene ta litt lenger tid. Tror samboeren min setter pris at jeg kan bidra litt mer i husholdningen også. Det er ikke gøy å føle at man lever på andre. Det går utover selvfølelsen. Å bli arbeidsledig dreper all selvfølelse. Ikke rart mange blir deprimerte. Men nok om det. Jeg vil ikke la meg knekke, og har hele tiden prøvd å bruke tiden på noe konstruktivt.
For meg som liker å være kreativ blir det mye strikking. Jeg er akkurat ferdig med et nytt strikkeprosjekt. Alt er egne ideer. Noen ganger kan naturen gi inspirasjon. Reise til nye steder er alltid inspirerende og flotte fargekombinasjoner kan få hjernen til å gå i høygir. Andre ganger hender det jeg kopierer noe jeg liker fra en dyr designer, og med en liten vri blir det mitt til en mye billigere penge. Uansett om du liker å strikke etter eget hode, eller ferdige mønster,- finn frem strikketøyet. Det er mye fint å finne i diverse strikkemagasiner. Å se resultatet av innsatsen du legger i arbeidet er bare lekkert.

Strikk hos etablerte designere.
Strikk er inn, også hos etablerte designere.
Diverse strikkeoppskrifter.
Oppskrifter finner du i Magasiner som Alt om håndarbeid, Kreativ strikk, ROWAN med flere.
Genser med korte flaggermusarmer. Her uten vrangbord.
Genser med korte flaggermusarmer. Her uten vrangbord.
Genser med korte flaggermusarmer.
Genser med korte flaggermusarmer.
Tagged , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese