Bli badenymfe i lekkert badetøy

Bli badenymfe i lekkert badetøy. Sommeren er over oss, og forhåpentligvis nyter vi late dager på en strand eller ved et basseng. Det blir på en måte ikke sommer før vi får tærne i vannet. For at sommeren skal bli best mulig har vi plukket ut badetøy fra Marc & André og franske Empreinte. Hver eneste kolleksjon imponerer med unik design til jenter som vil vise litt hud, og til den mer voksne kvinne som kanskje vil dekke seg til. Resultatet er en kolleksjonen som alltid er feminin og unik. Hver kolleksjon inneholder modeller fra bestselgende klassikere,- til de store motetrendene.

Bikinien

Noen liker badedrakter, andre foretrekker bikini. Hører du til i kategorien som elsker å slikke sol, er en god bikini et must. Det viktigste er å finne en bikini som sitter bra. Den skal ikke stramme, men forme løfte og holde inne – akkurat på de rette stedene 🙂 Det gjelder å finne badetøy i god kvalitet. Du skal føle deg vel i badetøyet og ha det i flere år.
Ta en titt på vårt utvalg, og se om det er noe som passer for deg. https://barelekkert.no/produktkategori/dametoy/badetoy/

Badedrakten

Badedraktene kommer i mange varianter. Det lønner seg å investere i god kvalitet, selv om det koster litt ekstra. Da får du en badedrakt du blir glad i, og bruker lenge.

Alle badedraktene er foret. De har innebygd cup og støttende elastikk under bysten.

Disse badedraktene er klassikere og kommer igjen år etter år. Designet er enkelt, men klassisk, og passer de fleste. Badedraktene er foret og ekstra holdbare mot klor og UV stråling. Passer derfor perfekt til deg som bader mye i basseng. Her er det også innebygd cup og støttende elastikk under bysten.

Denne modellen er helt ideell for deg med litt ekstra former. Draperingen over maven har en hold-inn effekt, samtidig som du får en flatterende fasong. (Også her er badedrakten foret med innebygd cup og støttende elastikk under bysten.)

Tilbehør til stranden
Tilbehør til stranden

En lekker strandbag, solskerming for øynene og en praktisk badekåpe er tilbehøret du trenger for en perfekt dag på stranden.

Det er Bare lekkert 🙂

Tagged , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese