Badetøyet du ikke klarer deg uten i sommer

Selv om sydenferien er avblåst for mange er badesesongen i full gang, og med fint vær mange steder, er det ingen ting å utsette på badetemperaturene.

Badetøyet er en viktig del av strandlivet, og uansett om du liker å vise litt kropp eller om du vil «pakke inn» deler av den, her er årests badetøy:

Dette er de nyeste modellene fra Marc & Andrè. Den blå har innebygde spiler, noe som gjør at den sitter perfekt. Den grønne med gule kontrastkanter er bare lekker, og med elastikk under bysten passer den til de fleste.

Badedrakt med blomster,Marc & Andre
Badedrakt grønn med gule detaljer

Er du glad i farger er disse to badedraktene med blomster helt ideelle. Det beste er imidlertid at de begge har innebygd cup og solid elastikk som støtter under bysten.

Badedrakter med blomster

Er du den svømmeglade typen som også gjerne bader i baseng er dette badedrakten for deg. Deten er en sportslig modell som er ekstra resistent for klor. (også med innebygd cup og elastikk under bysten)

Badedrakt Marc & Andre sport med glidelås
Badedrakt Marc & Andre sport med glidelås

For deg som føler deg mest bekvem med en badedrakt som skjuler noen kilo, er dette badedrakten for deg. Med en flatterende drapering over magen og litt ekstra vidde over baken, blir du hot på stranden 🙂

Marc & Andre, badedrakt med drapering.

Til slutt,- her er baderaktene for deg som elsker sol sommer, og ikke er redd for å vise frem litt ekstra. Her kan du vise frem litt hud gjennom netting eller velge en badedrakt du kan knyte som du selv vil. Husk,- det er lov å være sexy på stranden 🙂

Badedrakt med knytestropper
Badedrakt Marc & Andre blå med striper mesh
Badedrakt Marc & Andre blå med striper mesh

Uansette hvilken type du er, håper jeg du koser deg på stranden eller ved bassenget. Ferietid er kosetid.
Det er bare lekkert – god sommer 🙂

Tagged , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese