Spennende vår og sommersesong i regnbuens farger.

Påsken er over, mai nærmer seg, og vi har begynt å vente på sommer. Det er bare å glede seg til en spennende vår og sommersesong i regnbuens farger. 

I moteuken har vi sett hvordan de store motehusene leker seg med farger og print. En smule glamour følger også med. Hvem vil ikke pynte seg etter nesten 2 år med hjemmekontor og kosebukse.
I årets sommersesong får pastellfargene hvile til fordel for sterkere og mer intense farger.

Årets trender 2022

Denne sommeren får vi se spennende farger på alt fra badetøy til kjoler, topper og bluser. Grønt vil være et friskt pust denne sesongen. Når vi snakker grønt i sommer, tenker vi mer på den gressgrønne varianten, den mosegrønne sparer vi til høsten ? Den sterke Oransjrøde fargen vil også sette sitt preg på denne sesongen, til stor glede for noen. Blått i forskjellige knæsje varianter dukker også opp i butikkene. Det samme gjelder for rosa. Denne sommersesongen skal vi leke oss i regnbuens farger og print, så det er bare å finne dine favoritter.

Vi kommer heller ikke utenom årets farge, kalt very-peri. 
Dette er en nydelig blålilla farve (lavendelblå til syrin) som vil passe de fleste, alt etter hvilken fargenyanse som velges.
Den blålilla fargen passer også ypperlig til flere andre farger.

Farge Very Peri

Her ser du et lite utvalg av hva du kan finne i lavendelblått.

Vise produkter
Produkter i Very peri

Vår lille smakebit på hva du kan glede deg til denne sommersesongen.

Tips:

Synes du det blir vel mye med farger både på over og nederdel, kombinerer du det med bukse eller skjørt i nøytrale farger som hvit eller beige. Dette vil tone ned antrekket, gjøre det klassisk og elegant. Det blir aldri feil på sommeren.

Vise produkter
Fargerike topper til nøytrale bukser

Det blir bare lekkert 🙂

Tagged , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese