Tilbake fra Shanghai til nytt jobb-nei.

Etter en noe slitsom hjemreise fra Shanghai landet jeg på Gardemoen forrige søndag, en dag senere enn planlagt.
Forsinkelser, venting, flybytte du ikke rekker, nye forsinkelser og mer venting er kjedelig, men noe man ikke får gjort noe med. Det er det bare å smøre seg med tålmodighet, og ikke la frustrasjonen gå utover andre.
Kina har streng sensur så de siste dagene var det umulig å skrive blogg. Google er svartelistet og utenlandske nyhetskanaler går jevnlig i svart.

Det ble tid til museumsbesøk, blandet annet Shanghai Museum of Arts and Crafts. Her er det fantastiske utskjæringer i tre og sten, samt annet tradisjonelt håndverk.

 

 

 

Jeg var også på noen av Shanghai`s mange markeder. Et var et rent tekstil-marked med hundrevis av stoff-boder, samt skreddere på rekke og rad. Rene godteri-butikken for en som meg. Jeg måtte selvfølgelig kjøpe med meg silke og andre stoffer hjem. Utvalget var enormt, så her kunne jeg gått helt «bananas».

 

 

 

Utsikt fra Indigo Bar i 30 etasje
Deilig med sol, sommer og båt.

Borte bra men hjemme best. Deilig å komme kjem til ren, frisk og klar luft. Det er ikke like greit å komme hjem til nytt avslag på jobb. Min første tanke var å ikke skrive en eneste jobbsøknad igjen, bare for å slippe et nytt avslag, men det går jo ikke.

Egentlig skal jeg ikke klage, privilegert som jeg er. «Dingler med» samboer til spennende steder.

Litt sommerkos i båt, så er det på`n igjen med nye jobbsøknader.

Det er bare lekkert.

Tagged , , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese