Og turen gikk til Costa del Sol

Forrige torsdag ble jeg overrasket med en langhelg til Spanias solkyst. Lørdag var vi reiseklare og med shortsen i kofferten var det bare å sette seg på flyet.
Det var ikke mange dagene vi hadde, men de ble brukt godt. Vi koste oss med deilige lange frokoster, før vi dro ut på tur. Vi bodde i Calahonda, ca 30 min med bil fra Malaga og ca 15 min fra Marbella.

En dag gikk turen til Puerto Banos, en marina rett utenfor Marbella. Dette er stedet for å se, og bli sett. Her ligger dyre merke-butikker på rekke og rad samt gedigne yachter. Stedet har absolutt høy partyfaktor. For oss ble det lunch og jeg fikk så vidt kjenne på vannet.
Området rundt Calahonda har mange fine golfbaner, så hvis du ikke trenger å ligge på stranden hele dagen, er mulighetene mange.
Det kryr av strand-restauranter, og vi satt og spiste middag ved middelhavet hver eneste kveld.
Man skal jo prøve lokal mat, og ekte spansk paella er kjempegodt. Så skulle jeg bestille fisk en dag, og endte opp med friterte sardiner. Ikke helt hva jeg hadde regnet med, men med sitron, tartarsaus og ekstra ris gikk det ned. En eksotisk erfaring..

Det er bare lekkert.

Deilig utsikt over middelhavet.
Deilig utsikt over middelhavet.
Hoteller og utesteder rett ved vannkanten.
Hoteller og utesteder rett ved vannkanten.
Puerto Banus
Puerto Banus
Pene golfbaner.
Pene golfbaner, selv for en som ikke spiller golf.
Utsikt fra en strandrestaurant
Middag på en av de mange strandrestaurantene.
Tagged , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese