Hjelp, jeg er uten jobb

Livet er ikke det verste man har, om litt er kaffen klar

Hva gjør man når man blir arbeidsledig og snart 50?

Min arbeidsledighet startet nokså optimistisk, jeg var sikker på at jeg ville få ny jobb ganske snart. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg ble tilbudt flere jobber. Men nei da. Situasjonen viser seg å være en helt annen nå. Det er sikkert flere grunner til det, men jeg har allerede fått flere avslag, -de sier det ikke rett ut, kreativiteten er stor, men jeg har fått tilbakemeldinger pent pakket inn, på at jeg er for gammel! Det er jo opplest og vedtatt at er du over 50 stiller du ikke lenger først i køen hos en ny arbeidsgiver. Jeg trodde bare ikke det skulle skje meg.

Hva gjør jeg nå da? For gammel til å være attraktiv på arbeidsmarkedet, men langt ifra gammel nok til bare å gå hjemme å subbe. Det er lett å bli deprimert av å få avslag på avslag. Ikke være til nytte lenger, føle at ingen har bruk for deg. Jeg får mange gode råd. Strikker, leser, går turer, søker jobber og vasker hus. Prøver å være opptatt av noe, ikke tenke så mye, holde negative tanker på avstand. Uansett, det får være måte på hvor mange bøker og lange turer man kan gå. JEG VIL HA EN JOBB!

Utfordringen er å tenke nytt, være kreativ, modig og bevege seg ut i ukjent farvann. Kanskje er jeg gammel, utdatert og parkert, MEN KAN JEG BEGYNNE Å BLOGGGE? Vi får se.. Denne bloggen skal ikke handle om hvordan det er å være arbeidsledig, men hvordan jeg kommer ut i arbeid igjen, om jeg så må lage min egen arbeidsplass.
Det ville jo vært bare lekkert 🙂

Tagged , , , , ,

Oppdag mer fra Bare lekkert

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese