sommerens flotteste badetøy fra Marc & Andre

Marc & André er et populært merke som oppfyller forventningene til de mest krevende kundene. Hver eneste kolleksjon imponerer med unik design både til unge jenter som gjerne vil vise litt hud, og til den mer voksne kvinner som kanskje vil dekke seg til. Designerne til Marc & André samarbeider med de verdenskjente motehusene og de store motebyråene. Resultatet er en kolleksjonene som alltid er feminin og unik. Hver kolleksjon inneholder modeller fra bestselgende klassikere til de store motetrendene.

Badedrakter

Badedraktene kommer til alle fasonger. Her ser du noen utgaver av den mer sexy varianten.

Er du glad i farger og mønster, er disse kanskje noe for deg? Alle badedraktene er foret. De har innebygd cup og støttende elastikk under bysten.

Disse badedraktene er klassikere og kommer igjen år etter år. Designet er enkelt, men klassisk, og passer de fleste. Badedraktene er foret og ekstra holdbare mot klor og UV stråling. Passer derfor perfekt til deg som bader mye i baseng. Disse har også innebygd cup og støttende elastikk under bysten.

Denne modellen er helt ideell for deg med litt ekstra former. Draperingen over maven har en holdinn effekt, samtidig som du får en flatterende fasong. (Også her er badedrakten foret med innebygd cup og støttende elastikk under bysten.)

Bikini

Noen liker badedrakter, andre foretrekker bikini. Uansett skal du kunne føle deg vel i badetøyet. Hører du til i kategorien som elsker å slikke sol, er en god bikini et must. Akkurat nå hungrer vi alle etter solfylte dager og ferie etter en kald vinter. Ta en titt på vårt utvalg, og se om det er noe som passer for deg.

En lekker strandbag, solskerming for øynene og en praktisk badekåpe er tilbehøret du trenger for en perfekt dag på stranden.

Det er Bare lekkert 🙂

Tagged , , , , ,
X