Sol, sommer og nye muligheter.

Ny uke og nye muligheter, er det ikke så det heter? Det er bare å brette op ermene og hoppe i det. Nye søknader skal skrives, og noen har det blitt.
Motivasjonen er ikke på topp kjenner jeg. Det er kjedelig å skrive søknad på søknad når du ikke når frem. Jeg må stadig ta meg sammen for ikke å gå i «kjelleren» Samtidig er jeg heldig. Det er sommer, det er sol, og fra terrassen kan jeg nyte det hele ved å kjenne varmen fra kvelds-brisen, titte på gresset som gror, og blomstene som bare blir større og større.

Hengeblomster som bare vokser og vokser.
Flotte klatreplanter

Nå skal det sies at blomstene trenger mye stell. For at henge-blomstene skal bli så store må de plukkes og plukkes. Når vi reiste til Shanghai sist, fikk Pus ettersyn av en fantastisk nabodame, og blomstene ble kjørt til hytta for daglig stell og vanning av en like fantastisk svigerinne. Litt sært kanskje, kan se det..

Fin velfødd pus.

Hverken Pus eller blomstene hadde lidd noe nød mens vi var borte.

 

Fossil, ikke sant?
Fabeldyr. Blanding av enhjørning, drage og geitebukk?

Helt fra jeg var liten syntes jeg det var spennende å se på skyene, bruke fantasien til å finne figurer, fjes og dyr. Mulig fantasien går litt løps innimellom, men jeg finner alltid mye spennende i skyene. Det gjelder å ta vare på de gode øyeblikkene, fokusere på det som er positivt.

 

Alt blir hakket lettere på sommeren. Det er bare lekkert.

Tagged , ,
X