Sko, flere sko, og enda flere sko

Jeg har en innrømmelse å komme med. Jeg har dilla på sko. Nå kommer det nok ikke som en bombe på noen og enhver at jenter generelt liker sko, men jeg er i overkant opptatt av sko. Egentlig burde jeg vært skomaker, og designet mine egne sko.
Da jeg var liten gikk jeg jevnlig i mammas klesskap og prøvde skoene hennes, gledet meg til jeg ble «stor nok» til at de skulle passe, slik at jeg kunne sprade rundt i høyhælte sko. Noe som aldri skjedde. Føttene mine ble aldri store nok til å passe inn i hennes sko. De ble aldri store nok til å passe inn i noen damesko som er å finne i en vanlig skoforretning.
Kanskje er det svaret på hvorfor jeg er så hekta på sko. En av mine favorittdesignere når det gjelder sko er Christian Louboutin. Her finner du elegante, feminine, og sexy sko.

Lekre sko fra Christian Louboutin.

Når føttene dine er på størrelse med en 12 åring´s er det ikke så lett, og når du i tillegg ikke ruver mer enn 1,5 meter over bakken er høyhælte sko et must. Heldigvis finnes det en løsning på alt. På nett finnes skobutikker som fører damesko fra størrelse 32. Prettysmallshoes er en av mine favorittsider.

Sko og støvletter fra Prettysmallshoes.

Her kan du se på sko til øyet blir stort og vått. Trenden for vinteren er mere Boots, støvletter som går over kneet i tillegg til sko med pelspynt og velur, så nå venter jeg bare på høst og vinterkolleksjonen.

Sko i velur fra Louboutin og boots fra Gucci og Valentino (lav hel)
Støvletter som går over kneet fra Christian Louboutin (høy hel) og Valentino (lav hel)

Det er alltid spennende med nye modeller, ny design og nye trender. I mellomtiden får jeg vente på et par sko i burgunderrødt som jeg har hatt lyst på siden i vår.

Venter på disse fra Prettysmallshoes

Det blir bare lekkert.

Tagged , , , , ,
X